Ferwerda Auto- en truckmaterialen, gereedschappen, autolakken en industrie

Autolakken

Axalta Coating Systems heeft aangekondigd dat Cromax® de nieuwe merknaam wordt voor het wereldwijde, toonaangevende lakmerk DuPont Refinish. De lancering van Cromax® maakt deel uit van Axalta’s missie om te streven naar optimale resultaten.

Cromax®

Het Ferwerda-devies luidt: kwaliteit én service.
Kwaliteit en service waren van doorslaggevend belang toen de Ferwerda directie de autolakken van destijd DuPont de Nemours een veertig jaar geleden aan hun productengamma toevoegden.

Kwaliteit

Een logische beslissing overigens als men weet dat de Cromax research mensen de pijlsnelle evolutie in de autolak-industrie volledig kontroleren en dan ook producten ontwikkelen die qua kwaliteit en toepassingsmogelijkheden beslist aan de spits staan: de Cromax watergedragen lakken, de uitzonderlijk practische spot repair lak en tal van aanverwante producten.

Service

Ook op het gebied van de service betekent de samenwerking Ferwerda-Cromax een essentiële verrijking. Immers, de Cromax mengmachine biedt werkelijk grenzeloze mogelijkheden, verder verstrekt Cromax methodisch en onmiddellijk informatie over de aanwending van kleuren en producten en schept zij een efficiënte systematiek in het voorraadbeheer. Er zijn dus redenen genoeg voorhanden waarom de Ferwerda-directie de Cromax autolakken in haar exploitatie integreerde. Redenen waar zeer zeker ook onze klanten belang en baat bij hebben.

Monopol

Monopol is sinds 1937 fabrikant van verf- en laksystemen om auto’s, industriële voertuigen en objecten te verfraaien en te beschermen. Monopol produceert hoogwaardige, constante producten conform geldende Milieuwetgeving. De producten zijn zowel conventioneel,airless, airmix als elektrostatisch verspuitbaar.

Het cromatic mengsysteem is de meest recente ontwikkeling van Monopol. Deze vooruitstrevende technologie maakt het mogelijk diverse kwaliteiten eindlak aan te maken. Ten behoeve van industriële toepassingen, vrachtwagens en autoschade herstel heeft Monopol drie systemen ontwikkeld. Hiermee kunnen alle vereiste kleuren en verfkwaliteiten geleverd worden. De eindlakken zijn samengesteld uit geconcentreerde mengkleuren en binders.

Anthea

Anthea is een nieuwe hydro-generatie basislak voor het overspuiten en herstellen van auto’s. Anthea is ontstaan uit een project welke begeleid is door OSEO en gefinancierd door het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling, EFRO.

Nieuwe technologie
Anthea is het neusje van de zalm door het toepassen van de nieuwste technologie op het gebied van water gebaseerde basislakken dit in combinatie met een binder. De binder laat zich gemakkelijk verwerken. Een zeer hoge dekkracht is mogelijk dankzij de hoog gepigmenteerde mengkleuren. Anthea staat voor een eenvoudige en gemakkelijke verwerking met een snelle uitdamptijd van de basislak. Dit garandeert een correcte basis voor een zeer gladde lakstand oftewel de basis voor kwaliteit.
 

vlaggen
 

Copyright © 2008 - 2021 Gebr. Ferwerda B.V.