Ferwerda Auto- en truckmaterialen, gereedschappen, autolakken en industrie

Garageformules

Ferwerda heeft al vele jaren ervaring bij het aanbieden en ondersteunen van diverse garageformules. Bij interesse in één van de onderstaande concepten kunnen wij u ondersteunen en samen verkennen welk concept het beste bij u en uw bedrijf past. In het kort een samenvatting van de concepten:

Elke auto in goede handen bij een Autovakmeester!

Kiezen voor Autovakmeester betekent meer zekerheid op lange termijn en alle mogelijke faciliteiten om gemakkelijk en kwalitatief te ondernemen. U wordt geholpen om onafhankelijk te blijven. Met technische ondersteuning voor ieder merk. Met gunstige inkoop voorwaarden. Met moderne technieken. Met regionale samenwerkingsverbanden met vakbroeders. Met landelijke én regionale reclamecampagnes. Met onderbouwde, strategische marketing. Met alle mindelen in handen om uw klanten vakkundig te helpen. Met een keiharde garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties. U garandeert uw kwaliteit, u staat voor uw werk. Betrouwbaarheid en professionaliteit voeren de boventoon bij Autovakmeester, onderscheidend van andere formules. Een sterke naam die past bij de merkessenties:  betaalbaar, persoonlijk, vertrouwen, open en eerlijk, professioneel, gegarandeerd, vakkundig en betrouwbaar.

Voor de vakman die een vakmeester is. Het autovak meester blijft en altijd voorbereid op de toekomst. Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.autovakmeester.nl of neem contact op met één van onze vestigingen of vertegenwoordigers.

Carprof voor (en door) professionals

CarProf is het kwaliteitslabel voor onderhoud en reparatie. Carprof onderscheid zich positief, laat zien dat het anders kan, dat het beter kan. Door duidelijk, open en eerlijk te zijn en inzicht te geven in processen en werkzaamheden. Belangrijke peiler hierbij is dat klanten, maar ook ondernemers precies weten waar zij aan toe zijn. Vooraf, niet achteraf. CarProf is nieuw!

Onderhoud en reparatie van de auto kan beter én transparanter. Daar zijn we met Carprof van overtuigd. CarProf is de nieuwe formule voor universeel onderhoud en reparatie bij u in de buurt. Een nieuwe universele garage waar alle automerken welkom zijn, dus ook die van u.

CarProf onderscheidt zich door open en eerlijk te zijn. Dit doet Carprof door duidelijke afspraken te maken. De heldere communicatie van CarProf verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Deze transparante instelling maakt een zichtbaar verschil en dat karakter hanteren we in onze uitstraling. Fris, schoon en opgeruimd. Zoals het hoort. CarProf biedt zekerheid. Een van de belangrijkste zekerheden die Carprof kan bieden, zijn heldere afspraken vooraf.  CarProf geeft de consument twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Enthousiast? Ga dan naar www.carprof.nl of neem contact op met één van onze vestigingen of vertegenwoordigers.

Bosch Car Service

Bosch Car Service is een van de grootste merkonafhankelijke garageformules. Met meer dan 400 aangesloten garagebedrijven in Nederland de grootste formule. Als onafhankelijk garagebedrijf kunt u informeren naar de mogelijkheid Bosch Car Service-partner te worden in uw bewerkingsgebied.

Bosch komt met het Bosch Car Service-concept tegemoet aan de vraag vanuit de markt. Herkenbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening zijn belangrijk voor de consument. De consument staat centraal in het concept. Diagnose en technische data via ESI is de hoeksteen.

Uw bedrijf dient te voldoen aan een aantal criteria. U krijgt vervolgens de beschikking, mede door trainingen, over de nieuwste technische informatie en ontwikkelingen. Bosch zorgt voor de uitstraling van uw bedrijf en biedt ondersteuning op gebied van marketing.

Autocrew

AutoCrew is een werkplaatsconcept voor de universele garages. De Autocrew garagehouder wordt ondersteund door middel van opleidingen in combinatie met het gebruik van de diagnoseapparatuur en -software van Bosch. De AutoCrew partner biedt daarnaast een uniforme en herkenbare uitstraling en de mogelijkheid tot het uitwisselen van informatie met zijn collega’s. Kortom, de perfecte combinatie van zijn of haar garage en al het goede van Bosch.

Toenemende uitdagingen voor een garage zijn onder andere dat voertuigsystemen en onderdelen steeds ingewikkelder worden. Bij Autocrew, met de ondersteuning van Bosch, bent u opgewassen tegen deze uitdagingen. Onderdelen vervangen kan vaak alleen met specialistische uitrusting en software. Daarnaast neemt de druk op het garagebedrijf toe om perfecte dienstverlening te leveren tegen competitieve prijzen. Om in deze omgeving te overleven heeft een onafhankelijk bedrijf een sterke partner nodig. AutoCrew is deze partner, met op de achtergrond de ondersteuning en de ervaring van Bosch.

Bosch Injection Systems (bis)

Het aantal dieselauto’s blijft stijgen. Een enorme kans voor uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor de huidige benzine inspuitsystemen. Deze markt is groeiende en samen met Bosch bieden wij u de mogelijkheid de complexe systemen beter te leren begrijpen. Naast Bosch Car Service en AutoCrew heeft Bosch hiervoor een geheel nieuw trainingsconcept, Bosch Injection Systems (BIS) ontwikkeld.

Dit biedt elke garagehouder de kans zich te specialiseren in de kennis en de vaardigheden die nodig zijn voor diagnose en reparatie aan diesel- en benzinemotoren.

Het BIS-concept voorziet in technische trainingen waarin theorie en praktijk worden gecombineerd met eerstehands knowhow van Bosch over de huidige inspuitsystemen. Kennis, eenvoudige diagnose en een snelle reparatie en vervanging van onderdelen zijn de kerndoelstellingen van het BIS-concept.

Verbeterservice

Wat is het verloop van mijn klantenbestand? Hoeveel vaste klanten heb ik eigenlijk? Wat doen wij standaard bij een onderhoudsbeurt? Doen mijn concullega's dat ook? Is mijn tarief concurrerend? Welke monteur levert mij het meeste op? Waar kan ik lokaal nog iets winnen?

Heeft u op een van deze vragen zoiets van hier wil ik het antwoord wel op weten... Dan is Verbeterservice mogelijk iets voor u. Merkservice is er op gericht om het universele garagebedrijf te versterken. Het runnen van een eigen bedrijf is behoorlijk ingewikkeld. Door aan te sluiten bij Verbeterservice is er ondersteuning beschikbaar op inkoop, automatisering, bedrijfs- en managementinformatie, technische informatie, trainingen en marketing.

Vanuit kennis en ervaring opgedaan uit eigen bedrijven is deze formule ontwikkeld. Deelnemers die zich bij Verbeterservice aansluiten kunnen daar optimaal van profiteren en de eigen kennis en ervaring toevoegen aan de formule. Zo bouwen we aan een sterk netwerk van gezonde en kwalitatief hoogwaardig bedrijven waar klantvriendelijkheid centraal staat.

Bij alle bestaande werkplaatsconcepten is het alles of niets. Dat sluit mogelijk niet aan bij uw behoefte. Bij Werkplaats Service is de drempel laag en kan men maandelijks stoppen. Afhankelijk van de gekozen variant. Voor meer informatie vraag uw vertegenwoordiger of neem contact met ons op.

Trekhaken.nl

Wanneer de consument iets nieuws gaat kopen begint deze orientatie meestal online. Om deze trend te omarmen dan te ontkennen is het concept www.trekhaken.nl ontwikkeld. Wanneer de consument zoekt op internet naar het zoekwoord 'trekhaak' zal trekhaken.nl naar voren komen. Dit onder andere door het gebruik van Google adword campagnes (klikbare links), daarnaast wordt reclame gemaakt op radio 538 en ook bannering: kleine plaatjes, waarop te klikken is. Dit allemaal met als doel de trekhaak bij u als montagepartner te monteren.

Wat zijn de voordelen voor u als garagist?

  • Levering door de reguliere grossier
  • Werving van nieuwe klanten
  • Verkopen op internet met behoud van marge 

Hella Service Partner

Hella telt momenteel meer dan 2200 service partners in Europa van wie zo'n 200 in Nederland. Een netwerk van onafhankelijke garages, speciaal opgeleid voor de vakgebieden: verlichting, elektra, elektronica en thermomanagement. De samenwerking tussen garagebedrijven, Ferwerda en Hella resulteert in: trainingen, verkoopondersteuning, marketingsupport en technische ondersteuning van Hella en levering van onderdelen, componenten en verbruiksmaterialen van Ferwerda. Dit geheel geeft de garagist de gelegenheid optimale service te bieden in de opgeleide vakgebieden, want Hella Service Partners kunnen te alle tijde een beroep doen op de technische expertise van Hella. Middels informatiebulletins worden de aangesloten garages op de hoogte gehouden van autospecifieke problemen. Voor meer informatie kijk ook op: www.hellaservicepartner.nl

SKF Pole Position Plus

SKF Pole Position Plus is een ondersteuningspakket met 4 essentiële en voor u winstgevende voordelen:

  1. SKF productinformatie – Specifieke montage-instructies, DVD en electronische catalogi, up-to-date productengamma, exclusieve website
  2. Opleiding – Training, SKF Pole Positon bulletins, montagegereedschap en video’s, fabrieksbezoeken
  3. Techische informatie – Promotieflyers, CATA-posters, magnetische coderingsdetector kaartjes, riemslijtagetester, foutenanalyse gids
  4. Ondersteuning – Uniek SKF-promotiemateriaal, garageklok, muurpaneel, pennen, vleugelbeschermer, totem
  5. Levenslange garantie*

*Vraag naar de voorwaarden

 

 

 

vlaggen
 

Copyright © 2008 - 2021 Gebr. Ferwerda B.V.