Ferwerda Auto- en truckmaterialen, gereedschappen, autolakken en industrie

Welkom bij Gebr. Ferwerda

Lockdown update
Alle vestigingen van Gebr. Ferwerda zijn tijdens de lockdown geopend voor het afhalen van onderdelen. Om het bezoek aan onze vestigingen zo kort mogelijk te houden verzoek wij u de benodigde onderdelen telefonisch door te geven. Deze worden dan voor u klaargelegd.

De bezorging van onderdelen doen wij onveranderd, zoals u van ons gewend bent. Bij een bezoek aan onze vestigingen gelieve rekening te houden met veiligheidsvoorschriften van het RIVM. 1,5 meter afstand en het dragen van een mond/neusmasker.

Wij vertrouwen op uw medewerking, laten we elkaar gezond houden!

Gebr. Ferwerda richt zich op de levering van automaterialen, gereedschappen, autolakken, truckmaterialen en industrie producten aan de garagebedrijven, autoschadeherstelbedrijven en de bedrijvenmarkt.
 

Gebr. Ferwerda heeft een breed assortiment, direct regionaal beschikbaar en bezorgt meerdere keren per dag in het noorden van Nederland. In al onze vestigingen vindt u een uitgebreid producten pakket van voornamelijk A-merken, scherp geprijsd.

De klant staat bij Gebr. Ferwerda centraal. Een persoonlijke benadering met een omvangrijk gevoel voor service, daar kunt u op rekenen!
 

 

Klik hier voor toegang tot ons klantenportaal.

 

vlaggen
 

Copyright © 2008 - 2021 Gebr. Ferwerda B.V.