Catalogus

Als klant bij Gebr. Ferwerda krijgt u toegang tot het meest innovatieve onderdelenplatform in de branche. Met dit digitale platform kunnen onze klanten gemakkelijk en snel de juiste onderdelen vinden voor reparatie en onderhoud aan de auto. Vanuit de catalogus wordt toegang gegeven tot onze bandenmodule, algemene universeel shop en de Ferwerda shop. Hiermee is alle informatie onder handbereik. Van bruto- en nettoprijzen tot productveiligheidsbladen. Tevens geven wij standaard in onze catalogus al veel technische info voor het onderhouden van auto's en het maken van offertes. Onze catalogus is te koppelen aan de meest bekende garagesoftware-pakketten, waarmee bestelde onderdelen eenvoudig naar de werkkaart kunnen worden gebracht. De catalogus is ook geschikt voor browser-weergave op smartphone of tablet.

Weten wanneer de onderdelen bezorgd worden, dat staat bij ieder onderdeel in onze catalogus eenvoudig vermeld. Retour aanvragen vanuit de catalogus is eenvoudig en snel. Wij laten in onze catalogus voorraadinformatie zien van al onze leveranciers. Hiermee geven wij de meest uitgebreide beschikbaarheid van onderdelen aan in de branche.

Onze catalogus blijft continu in ontwikkeling. Ons motto is dat er altijd ruimte voor verbetering is en dit laten we zeker zien in de ontwikkeling van de catalogus. Heb je nog geen login van onze catalogus of ben je nog geen klant?  Meld u dan nu aan als klant en klik!

Innovatief onderdelenplatform