Garageformules en deelconcepten

Als garagebedrijf wil je kwaliteit leveren en kwaliteit uitstralen. Daarbij kunnen wij faciliteren op het gebied van technische ondersteuning, training van medewerkers en ondersteuning op het gebied van marketing. Iedere formule die wij aanbieden heeft zijn eigen invulling op de bestaande behoeftes. Daarnaast kunnen wij met deelconcepten de nadruk binnen het bedrijf leggen op specialismen die het bedrijf te bieden heeft en deze zo kenbaar maken aan je klanten.

Gebr. Ferwerda heeft al vele jaren ervaring bij het aanbieden en ondersteunen van samenwerkingsverbanden en deelformules. Bij interesse in één van de onderstaande concepten kunnen wij je ondersteunen en samen verkennen welke formule het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Diverse garageformules
 

Autovakmeester

Kiezen voor Autovakmeester betekent meer zekerheid op lange termijn en alle mogelijke faciliteiten om gemakkelijk en kwalitatief te ondernemen. Je wordt geholpen om onafhankelijk te blijven. Met technische ondersteuning voor ieder merk - met gunstige inkoopvoorwaarden - met moderne technieken - met regionale samenwerkingsverbanden met vakbroeders - met landelijke én regionale reclamecampagnes - met onderbouwde, strategische marketing - Met alle middelen in handen om jouw klanten vakkundig te helpen en met een keiharde garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties. Je garandeert jouw kwaliteit, je staat voor jouw werk.. Betrouwbaarheid en professionaliteit voeren de boventoon bij Autovakmeester, onderscheidend van andere formules. Een sterke naam die past bij de merkessenties: betaalbaar, persoonlijk, vertrouwen, open en eerlijk, professioneel, gegarandeerd, vakkundig en betrouwbaar. Voor de vakman die een vakmeester is, het autovak meester blijft en altijd voorbereidt op de toekomst. Wil je meer informatie? Ga dan naar www.autovakmeester.nl of neem contact op met één van onze vestigingen of vertegenwoordigers.

CarProf

CarProf is hét kwaliteitslabel voor onderhoud en reparatie. Carprof onderscheidt zich positief, laat zien dat het anders en dat beter kan. Door duidelijk, open en eerlijk te zijn en inzicht te geven in processen en werkzaamheden. Belangrijk gevolg hiervan is dat klanten, maar ook ondernemers precies weten waar zij aan toe zijn. Vooraf, niet achteraf. CarProf is nieuw! Onderhoud en reparatie van de auto kan beter én transparanter. Daar zijn we met Carprof van overtuigd. CarProf is de nieuwe formule voor universeel onderhoud en reparatie bij jou in de buurt. Een nieuwe universele garage waar alle automerken welkom zijn. CarProf onderscheidt zich door open en eerlijk te zijn. Dit doet Carprof door duidelijke afspraken te maken. De heldere communicatie van CarProf verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Deze transparante instelling maakt een zichtbaar verschil en dat karakter hanteren we in onze uitstraling. Fris, schoon en opgeruimd, zoals het hoort. CarProf biedt zekerheid. Een van de belangrijkste zekerheden die Carprof kan bieden, zijn heldere afspraken vooraf. CarProf geeft de consument twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Enthousiast? Ga dan naar www.carprof.nl of neem contact op met één van onze vestigingen of vertegenwoordigers.

 

Bosch Car Service

Bosch Car Service is een van de grootste merkonafhankelijke garageformules en met meer dan 400 aangesloten garagebedrijven in Nederland de grootste formule. Als onafhankelijk garagebedrijf kunt je informeren naar de mogelijkheid Bosch Car Service-partner te worden in jouw werkgebied. Bosch komt met het Bosch Car Service-concept tegemoet aan de vraag vanuit de markt. Herkenbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening zijn belangrijk voor de consument. De consument staat centraal in het concept. Diagnose en technische data via ESI is de hoeksteen. Jouw bedrijf dient te voldoen aan een aantal criteria. Je krijgt vervolgens de beschikking, mede door trainingen, over de nieuwste technische informatie en ontwikkelingen. Bosch zorgt voor de uitstraling van jouw bedrijf en biedt ondersteuning op gebied van marketing.

AutoCrew

AutoCrew is een werkplaatsconcept voor de universele garages. De Autocrew-garagehouder wordt ondersteund door middel van opleidingen in combinatie met het gebruik van de diagnoseapparatuur en -software van Bosch. De AutoCrew-partner biedt daarnaast een uniforme en herkenbare uitstraling en de mogelijkheid tot het uitwisselen van informatie met zijn collega’s. Kortom, de perfecte combinatie van zijn of haar garage en al het goede van Bosch. Toenemende uitdagingen voor een garage zijn onder andere dat voertuigsystemen en onderdelen steeds ingewikkelder worden. Bij Autocrew, met de ondersteuning van Bosch, bent u opgewassen tegen deze uitdagingen. Onderdelen vervangen kan vaak alleen met specialistische uitrusting en software. Daarnaast neemt de druk op het garagebedrijf toe om perfecte dienstverlening te leveren tegen competitieve prijzen. Om in deze omgeving te overleven heeft een onafhankelijk bedrijf een sterke partner nodig. AutoCrew ís deze partner, met op de achtergrond de ondersteuning en de ervaring van Bosch.

 

Hella Service Partner

Hella telt momenteel meer dan 2200 service partners in Europa van wie zo'n 200 in Nederland. Een netwerk van onafhankelijke garages, speciaal opgeleid voor de vakgebieden: verlichting, elektra, elektronica en thermomanagement. De samenwerking tussen garagebedrijven, Ferwerda en Hella resulteert in: trainingen, verkoopondersteuning, marketingsupport en technische ondersteuning van Hella en levering van onderdelen, componenten en verbruiksmaterialen door Ferwerda. Dit geheel geeft de garagist de gelegenheid optimale service te bieden in de opgeleide vakgebieden, want Hella Service Partners kunnen te allen tijde een beroep doen op de technische expertise van Hella. Middels informatiebulletins worden de aangesloten garages op de hoogte gehouden van autospecifieke problemen. Voor meer informatie kijk ook op: www.hellaservicepartner.nl

Verbeterservice

Wat is het verloop van mijn klantenbestand? Hoeveel vaste klanten heb ik eigenlijk? Wat doen wij standaard bij een onderhoudsbeurt? Doen mijn concullega's dat ook? Is mijn tarief concurrerend? Welke monteur levert mij het meeste op? Waar kan ik lokaal nog iets winnen? Heb je op één of meer van deze vragen zoiets van: hier wil ik het antwoord wel op weten... ? Dan is Verbeterservice mogelijk iets voor jou. Verbeterservice is er op gericht om het universele garagebedrijf te versterken. Het runnen van een eigen bedrijf is behoorlijk ingewikkeld. Door aan te sluiten bij Verbeterservice is er ondersteuning beschikbaar op inkoop, automatisering, bedrijfs- en managementinformatie, technische informatie, trainingen en marketing. Vanuit kennis en ervaring opgedaan uit eigen bedrijven is deze formule ontwikkeld. Deelnemers die zich bij Verbeterservice aansluiten kunnen daar optimaal van profiteren en de eigen kennis en ervaring toevoegen aan de formule. Zo bouwen we aan een sterk netwerk van gezonde en kwalitatief hoogwaardig bedrijven waar klantvriendelijkheid centraal staat. Bij alle bestaande werkplaatsconcepten is het alles of niets. Dat sluit mogelijk niet aan bij jouw behoefte. Bij Verbeterservice is de drempel laag en kan men maandelijks stoppen, afhankelijk van de gekozen variant. Voor meer informatie vraag jouw vertegenwoordiger of neem contact met ons op.

 

Technische- en marketingondersteuning zonder formule?

Dat kan ook. Er is wat voor te zeggen als je als ondernemer volledig baas in eigen huis wilt blijven - waarbij je jouw eigen uitstraling kunt blijven houden en bepalen - . Wij kunnen support geven op technische trainingen voor jouw medewerkers. Tevens kunnen wij jou ondersteunen in de marketing ter promotie van jouw bedrijf om meer klanten en omzet te trekken. Zullen we praten?

 

Deelformules

Naast Hella Service Partner bieden wij nog een breed scala aan deelformules waar onder: Kentekenloket, LeaseProf, SKF Pole Position, Trekhaakofferte.nl, enz.