Opleidingen

Wij bieden een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Zowel voor schadeherstelbedrijven als voor autobedrijven. Waar draait het nu echt om in het bedrijf? Om die auto op de brug en om de monteur onder de brug die de klus moet klaren. Snel, effectief en efficiënt, maar die auto wordt steeds complexer. Autokennis kan innovatie niet meer bijbenen. Dat kun je ook niet verlangen van die vrouw of man onder de brug. Wel van ons trainingsprogramma: Tech360, het enige automotive expertisesysteem dat het autobedrijf als middelpunt heeft. Want dat is waar het echt om draait!

Tech360 volgt de laatste inzichten rondom lerende organisaties. Die inzichten combineren we met onze diepgaande kennis van het universele garagebedrijf. Onze conclusie is dat tegen technische ontwikkeling niet valt op te trainen. Trainen is slechts 10 procent van onze oplossing. 70 Procent draait om de werkvloer en 20 procent is coaching.

Tech360 draait om de garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Door te doen. Te leren door te werken en leren van Tech360, in de garage onder de brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want een garagehouder wil zijn mensen onder de brug en niet in een klaslokaal. Doeners leren graag met hun handen, niet uit een boek. Bij Tech360 is alles er op gericht om het garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. Benieuwd wat we jpu kunnen bieden? Bel ons en wij maken graag een afspraak om je verder te helpen.

Afbeelding cursusavond