Paint- en nonpaint-producten voor schadeherstelbedrijven

Voor verbetering van productiviteit en efficiency zijn schadeherstelbedrijven bij ons op het juiste adres. Ons deskundig team van medewerkers adviseert je graag hoe je in jouw bedrijf meer rendement kunt behalen. Met hun jarenlange ervaring in de schadeherstel-branche zijn onze medewerkers de juiste gesprekspartner om jouw bedrijf verder te brengen in deze snel veranderende tijd. Wij beschikken over innovatieve producten die het werken makkelijker maken en rendement doen verbeteren!

Sinds de zeventiger jaren is Gebr. Ferwerda al dealer van Cromax. Kwaliteit en service waren van doorslaggevend belang toen de autolakken van Axalta aan ons productengamma werden toegevoegd. De research-medewerkers van Cromax weten de pijlsnelle evolutie in de autolak-industrie volledig te controleren en dan ook producten te ontwikkelen die met hun kwaliteit en toepassingsmogelijkheden beslist tot de absolute top behoren. De Cromax watergedragen lakken, de uitzonderlijk praktische spotrepair-lak en een tal van aanverwante producten hebben zich ruimschoots bewezen in de markt.

Schadeherstel
 

Kleurmakerij

In onze vestiging in Leeuwarden beschikken wij over onze eigen kleurmakerij. Ons enthousiaste team van medewerkers maakt - naar wens uit miljoenen kleurformules -  de juiste kleur en levert deze in lakstiften, spuitbussen of spuitklaar in iedere gewenste hoeveelheid. Je hebt de keuze uit verschillende kwaliteiten afhankelijk naar de toepasbaarheid van het product. Voor advies kun je terugvallen op onze buitendienstmedewerkers die graag op locatie komen om je verder te helpen.

Service

Voor de beste service moet je bij Gebr. Ferwerda zijn, want deze is ook ongekend op lakgebied. Vanuit onze kleurmakerij kunnen wij je minimaal twee maal daags zowel paint- als nonpaint-producten leveren binnen ons verzorgingsgebied. Je kunt beschikken over onze webshop waarmee 24 uur per dag bestellingen geplaatst kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn wij je tijdens openingstijden graag telefonisch van dienst of middels WhatsApp. Onze accountmanagers informeren je graag wat wij nog meer te bieden hebben.

 

Assortiment paint

Gebr. Ferwerda beschikt over verschillende paint-producten afgestemd op ieder segment.
Monopol is fabrikant van verf- en laksystemen om auto’s, industriële voertuigen en objecten te verfraaien en te beschermen. Monopol produceert hoogwaardige, constante producten conform geldende milieuwetgeving. De producten zijn zowel conventioneel, airless, airmix als elektrostatisch verspuitbaar. Het cromatic mengsysteem is de technologie die het mogelijk maakt diverse kwaliteiten eindlak aan te maken. Ten behoeve van industriële toepassingen, vrachtwagens en autoschadeherstel heeft Monopol drie systemen ontwikkeld. Hiermee kunnen alle vereiste kleuren en verfkwaliteiten geleverd worden. De eindlakken zijn samengesteld uit geconcentreerde mengkleuren en binders.
Indien je meer wilt weten over de producten van Monopol neem dan contact op met één van de vestigingen van Gebr. Ferwerda.

Chromavision spectrofotometer
 

Nonpaint

Ook op het gebied van nonpaint bieden wij innovatieve producten waarmee we je rendement kunnen verbeteren. Naast de producten van 3M bieden wij een breed assortiment aan producten van de merken Kovax, Mirka, Colad, enz. Gebr. Ferwerda is het adres waar alles voor het schadeherstelbedrijf te koop is. Van equipment tot kwasten.